Святкування Дня Соборності та Свободи

Доброю традицією у святкуванні Дня Соборності та Свободи України, є живий "Ланцюг єдності", в якому проявляється єдність Українського народу.

Сьогодні ми зібралися дружньою великою родиною для святкування цього свята. З вітальними словами виступили Дідик Світлана Андріївна, вчитель історії та староста села Тетяна Оникіївна Кирильчук. Здобувачі освіти та вихованці ДНЗ "Струмочок" подякували оплесками нашим Захисникам та Захисницям за їхню відвагу!

Соборність – це символ . Символ віри в те, що саме в єдності наша сила! Тож, вірте у мирне, щасливе майбутнє нашої прекрасної країни, що зветься Україна! Слава Україні!

/Files/photogallery/3607/1.jpg /Files/photogallery/3607/2.jpg

/Files/photogallery/3607/3.jpg /Files/photogallery/3607/5.jpg /Files/photogallery/3607/6.jpg

/Files/photogallery/3607/7.jpg /Files/photogallery/3607/4.jpg

З Днем Соборностіланцюг24

Навіть зараз ,у нелегкі для нашої Батьківщини часи, ми віримо, що територіальна цілісність нашої України залишиться непорушною, що нашим Збройним Силам та українському народу вдасться відстояти свою свободу і свою соборну державу. Адже вона скріплена кров’ю мільйонів незламних борців минулого століття і тих, хто і зараз веде боротьбу з ворогом, який посягнув на цілісність нашої держави, на сході України. Цьогоріч наш народ відзначає 105 річницю проголошення Акту Злуки УНР та ЗУНР. Учні Водяно-Лоринської філії також долучилися до відзначення цієї події. У школі було проведено ряд заходів. 19 січня пройшов виховний захід "Захід, Схід - одна країна! Це - Соборна Україна!" Учні поглибили знання про історію цього свята, прийняли участь в історичній вікторині, розв'язували цікаві завдання, читали вірші про Україну, обмінювалися думками "Що означає бути патріотом своєї держави?"

22 січня День Соборності24

Лунає пісня солов'їна

І вітер віє степовий.

Наша соборна Україна

Знов зустрічає день новий

День Соборності України24

Кiлькiсть переглядiв: 24